Serveis especials COVID-19.

TERÀPIA ON-LINE I ACOMPANYAMENT EMOCIONAL GRATUÏT

Davant d’aquesta situació excepcional, ens trobem que apareixen emocions que a vegades poden ser intenses, i també noves necessitats. Potser tenim més temps lliure, o un excés de feina, passem més temps tancats a casa amb la família o la parella, o potser la situació ens ha obligat a passar més temps en soledat.

Tot i que mai no m’havia plantejat fer consultes per videoconferència, en aquest cas era la millor opció, així que em vaig decidir a obrir la consulta on-line, i realment m’estan sorporenent els resultats.

Hi ha una gran diferència entre fer teràpia presencial i fer teràpia on-line. I he pogut descobrir que en la teràpia on-line no tot son inconvenients. Estic aprenent molt d’aquestes sessions on la distància en l’acompanyament fa que tant el pacient com jo, com a terapeuta, haguem de fer servir nous recursos, desenvolupant la nostra creativitat i afavorint en el pacient l’autogestió del seu procés de salut.